P-STASH NOTEN

In het gourmetfabriek te Berlijn leggen we ons toe op het creëren van buitengewone notencreaties die zich onderscheiden van de massa door hun voortreffelijke smaak en verleidelijke uiterlijk.

We roosteren ze met veel liefde en geduld, op traditionele wijze: in kleine hoeveelheden en bij lage temperaturen geven we onze noten veel tijd om hun volle aroma te ontwikkelen. Het geheel wordt met de hand gedaan en natuurlijk zonder vet.

Perfect op elkaar afgestemde kruidencombinaties geven onze notencreaties een bijzonder tintje en zorgen voor een onvergetelijke smaakbeleving. Of het nu gaat om pistachenoten met chili & sinaasappel, amandelen met vanille & kaneel of cashewnoten met peper & citroen, noten waren nog nooit zo lekker!

 Notenallergie: Als je allergisch bent voor noten, dan zijn noten uiteraard niet gezond voor jou en mag je ze niet eten.  Allergenen worden op al onze verpakkingen vermeld. Je vindt deze allergenen ook in de webshop terug bij elk individueel product, onder "specificaties". Of mail ons voor verdere vragen over notenallergie of over onze producten. notenallergie@ambacht-christyn.be

 

 

© 2020 - 2023 Ambacht Christyn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze klant moet zich bij bezorging van het pakket legitimeren en aantonen dat hij of zij 18 jaar of ouder is. Wil of kan de ontvanger zich niet legitimeren of blijkt deze minderjarig 🔞? Dan wordt het pakket niet afgeleverd.