GRATIS PROEVERTJES

Als consumenten willen we altijd weten wat we kopen voordat we het daadwerkelijk kopen. Dit geldt met name voor etenswaren en dranken, waarbij smaak en geur een belangrijke rol spelen in onze beslissing om wel of niet te kopen. Als het gaat om online shoppen, kan dit echter lastig zijn omdat je niet fysiek kunt proeven voordat je besluit iets te bestellen.

Daarom bieden wij als bedrijf gratis proevertjes aan bij elke bestelling die gedaan wordt. Hierdoor kun je producten uitproberen voordat je besluit om meer te bestellen. Onze gratis proevertjes zijn beschikbaar voor alle klanten die een bestelling plaatsen van €25,- of meer en kunnen tot drie keer per bestelling worden toegevoegd.

Onze gratis proevertjes variëren van kleine porties van onze meest populaire producten tot hele nieuwe productlijnen die nog niet op de markt zijn gebracht. Dit stelt klanten in staat om onze producten uit te testen zonder risico's te nemen en zonder extra kosten.

Er zijn verschillende redenen waarom we deze service aanbieden, maar de belangrijkste is dat we geloven dat onze klanten het recht hebben om precies te weten wat ze kopen voordat ze hun geld uitgeven. Door hen de mogelijkheid te bieden om onze producten uit te proberen, kunnen ze zelf beslissen of onze producten aan hun verwachtingen voldoen en of ze bereid zijn om meer te investeren.

Een ander voordeel van het aanbieden van gratis proevertjes is dat we onze klanten de kans geven om nieuwe smaken en productlijnen te ontdekken die ze anders misschien niet zouden hebben geprobeerd. Dit kan leiden tot een grotere loyaliteit en verkoop omdat klanten zich meer betrokken voelen bij ons merk en gemakkelijker geneigd zijn om meer van onze producten te kopen.

Daarnaast stelt het aanbieden van gratis proevertjes ons ook in staat om feedback te krijgen van klanten over onze productlijnen. Door hen de mogelijkheid te bieden om onze producten uit te proberen, kunnen we waardevolle inzichten verzamelen over wat wel en niet werkt voor consumenten. Dit helpt ons bij het verbeteren van bestaande productlijnen en bij het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve smaken en concepten.

 

© 2020 - 2023 Ambacht Christyn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze klant moet zich bij bezorging van het pakket legitimeren en aantonen dat hij of zij 18 jaar of ouder is. Wil of kan de ontvanger zich niet legitimeren of blijkt deze minderjarig 🔞? Dan wordt het pakket niet afgeleverd.