HET RESULTAAT VAN ONZE PASSIE 

Bij het roosteren van koffiebonen vinden tal van chemische processen plaats die een waaier aan aromatische componenten ontwikkelen. Daarnaast zorgt het roosterproces ook voor een vermindering van de organische zuren in de koffie. Bij het roosteren van onze koffie focussen we dus vooral op de evenwichtsoefening tussen het behoud van originesmaken en het toevoegen van roostersmaken.

Onze koffie zijn van uitmuntend kwaliteit. Wij hebben een selectie gemaakt voor u met 4 merken ambachtelijke koffie. Caractére, Fleur de café, en Lingsveld. Voor een speciaty koffie hebben we gekozen voor het duitse topmerk Nusssucht. 

Maak ieder koffiemoment nog een tikkeltje specialer met elf Monin siroopen. Fleur je koffie op met een scheutje Monin koffiesiroop en geniet nog extra hard. Met smaken als chocolade, amandel, noten en nog meer kun je jouw koffie naar keuze pimpen.

© 2020 - 2023 Ambacht Christyn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze klant moet zich bij bezorging van het pakket legitimeren en aantonen dat hij of zij 18 jaar of ouder is. Wil of kan de ontvanger zich niet legitimeren of blijkt deze minderjarig 🔞? Dan wordt het pakket niet afgeleverd.