Snacks van gastronomische kwaliteit 

Dan ben je bij en precies goed. Wij zijn dé snackspecialist voor creatieve samenstellingen van geselecteerde ingrediënten. We hebben notenmixen met cashewnoten, pinda's, geroosterde amandelen en crunchy pecannoten en paranoten in ons assortiment. Een handvol noten met een heerlijk pittige smaak - en je hebt energie voor de volgende taak.

In 2001 waagde de oprichter van het bedrijf, Hasan Lombardi, het om uitzonderlijke snackmixen beschikbaar te stellen aan tophotels in Duitsland. Daarvoor had hij tijdens zijn zakenreizen als ondernemer en investeerder talloze soorten snacks ontdekt in de hotels en bars van de internationale metropolen die toen nog niet bestonden in Duitsland. De fascinatie werd passie en het idee werd een bedrijf dat tegenwoordig bekende 4- en 5-sterrenhotels over de hele wereld voorziet van exclusieve snacksamenstellingen en individuele branding. Sinds een aantal jaren is het uitgebreide assortiment ook beschikbaar voor de particuliere consument. 

Ik wens jullie veel plezier bij het doorbladeren van ons assortiment en ik ben blij als we je kunnen inspireren met deze uiterst lekkere snacks."

 

 

© 2020 - 2023 Ambacht Christyn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze klant moet zich bij bezorging van het pakket legitimeren en aantonen dat hij of zij 18 jaar of ouder is. Wil of kan de ontvanger zich niet legitimeren of blijkt deze minderjarig 🔞? Dan wordt het pakket niet afgeleverd.