KOFFIE VOOR BEDRIJVEN

Veel medewerkers én klanten vinden goede koffie op de werkvloer belangrijk. Ambacht-Christyn heeft een uitgebreid assortiment heerlijke koffie voor bedrijven.

Goede koffie op de werkvloer wordt steeds belangrijker. We zien dat steeds minder werknemers en werkgevers genoegen nemen met simpele filterkoffie of koffie uit de automaat. Wilt u écht lekkere koffie voor uw medewerkers, partners en klanten? Probeer dan eens onze koffie in voordeel zakken van 5 kg voor bedrijven. Het schenken van goede koffie is inmiddels zelfs een visitekaartje voor uw bedrijf. Ons assortiment zakelijke koffie bestaat uit  verschillende soorten koffie: Nusssucht, Caractér en dit verkrijgbaar in koffiebonen of filtermaling.EN OFFERTE MAKEN VOOR JOUW BEDRIJF? 

Het Nieuwe Werken zorgt voor een sterke behoefte aan verbinding. Het kantoor wordt steeds meer meer een plek voor ontmoetingen en vergaderingen. Goede en duurzame kwaliteitskoffie en een stijlvol design coffee corner brengen de horeca-beleving naar uw kantoor. Dit helpt helpt collega's onderling en met klanten te verbinden. Het draagt bovendien bij aan de beleving en uitstraling van uw bedrijf.

Download hier het pdf formulier, vul je gegevens in en mail het naar offerte@ambacht-christyn.be. wij maker voor u een passende offerte op maat voor uw bedrijf! zonder contract.

 

 

 

© 2020 - 2023 Ambacht Christyn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze klant moet zich bij bezorging van het pakket legitimeren en aantonen dat hij of zij 18 jaar of ouder is. Wil of kan de ontvanger zich niet legitimeren of blijkt deze minderjarig 🔞? Dan wordt het pakket niet afgeleverd.