KOFFIEBLIKKEN

Deze premium bewaarblikken zijn speciaal ontworpen om de versheid en smaak van je kostbare koffiebonen te behouden. Enkele unieke features van deze bewaarblikken zijn:

1. Luchtdicht afsluitsysteem: De bewaarblikken zijn voorzien van een luchtdicht afsluitsysteem dat ervoor zorgt dat er geen lucht, vocht of andere verontreinigende stoffen in contact komen met de koffiebonen. Dit helpt om de bonen langer vers en smaakvol te houden.

2. UV-bescherming: De blikken hebben een speciale coating die de koffiebonen beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Hierdoor blijven de aroma's en smaken van de bonen beter behouden.

3. Duurzaam materiaal: De premium bewaarblikken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of keramiek, die niet alleen duurzaam zijn, maar ook de temperatuur en vochtigheid binnenin het blik reguleren.

4. Vochtabsorberende eigenschappen: Sommige bewaarblikken zijn uitgerust met ingebouwde vochtabsorberende middelen, zoals silica gel zakjes, om overtollig vocht op te nemen en de ideale omgeving voor de koffiebonen te creëren.

5. Stijlvol design: De premium bewaarblikken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle designs en kleuren, zodat ze perfect passen bij je keukeninterieur en je koffiehoekje een elegante uitstraling geven.

Door te investeren in deze premium bewaarblikken, zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk kunt genieten van de heerlijke smaak en het aroma van je kostbare koffiebonen.

 

 

 • WITHOSENT KOFFIEBLIK LUCHTDICHT 500 G
  WITHOSENT KOFFIEBLIK LUCHTDICHT 500 G

  WITHOSENT KOFFIEBLIK LUCHTDICHT 500 GWithosent Koffieblik luchtdicht 500 g bonen, 1,8 l koffiebonenhouder, roestvrij staal, aromadicht, vacuüm koffiebox met lepel, voorraaddoos voor koffiepoeder, thee, cacao

  € 25,00
 • XAVAX KOFFIEBLIK VOOR 1 KG KOFFIEBONEN
  XAVAX KOFFIEBLIK VOOR 1 KG KOFFIEBONEN

  XAVAX KOFFIEBLIK VOOR 1 KG KOFFIEBONENXavax Koffieblik Voor 1 kg Koffiebonen (Luchtdichte Koffiebonenhouder Met Koffieschep, Aromadoos Van Roestvrij Staal, Voorraaddoos Voor Het Opbergen) Zilver, 22 x 16 x 15 cm

  € 39,93
 • BARISTA LEGENDS® KOFFIEBLIK LUCHTDICHT 500G
  BARISTA LEGENDS® KOFFIEBLIK LUCHTDICHT 500G

  BARISTA LEGENDS® KOFFIEBLIK LUCHTDICHT 500GBarista Legends® Koffieblik luchtdicht 500g - koffiebonen houder voor de bescherming van uw koffie - voorraaddoos van roestvrij staal met eeuwige kalender. (Gunmetal)

  € 24,95
 • CHARWIN KOFFIEBLIK ROESTVRIJ STAAL MET MAATLEPEL,1,5 L LUCHTDICHT
  CHARWIN KOFFIEBLIK ROESTVRIJ STAAL MET MAATLEPEL,1,5 L LUCHTDICHT

  CHARWIN KOFFIEBLIK ROESTVRIJ STAAL MET MAATLEPEL,1,5 L LUCHTDICHTCharwin Koffieblik Roestvrij Staal met Maatlepel,1,5 L Luchtdicht Voorraadblik Koffiebonen Poeder Thee Noten Cacao Aromablik Vacuüm Koffieblik met Datumtracking…

  € 25,99
© 2020 - 2023 Ambacht Christyn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze klant moet zich bij bezorging van het pakket legitimeren en aantonen dat hij of zij 18 jaar of ouder is. Wil of kan de ontvanger zich niet legitimeren of blijkt deze minderjarig 🔞? Dan wordt het pakket niet afgeleverd.