AMBACHT CHRISTYN BRENGT DE SMAAK VAN DE KERMIS TOT IN UW HUISKAMER!

Wie herinnert zich niet graag dat we als kinderen gekarameliseerde zoete amandelen kregen op de kermis? Niet alleen de geur laat ons hart sneller kloppen, maar ook het plezier om in de knapperige amandel te bijten en vervolgens de smaak van zoete en geroosterde nuances op de tong te laten smelten is een waar genoegen. En dat genoegen hoeft niet voorbehouden te blijven aan onze jeugdherinneringen! Geroosterde amandelen kopen betekent proeven van het leven en gezelligheid. Of je nu een feestje geeft of gewoon iets lekkers wilt hebben voor bij de koffie, deze heerlijke traktatie is altijd een succes.

En we hebben goed nieuws voor alle amandel-liefhebbers: onze geroosterde amandelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt kiezen uit 125g glazen pot, en de 250g en 500g in kartonnen koker. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw portie knapperige, zoete amandelen en geniet van het leven!

 

 

Notenallergie: Als je allergisch bent voor noten, dan zijn noten uiteraard niet gezond voor jou en mag je ze niet eten.  Allergenen worden op al onze verpakkingen vermeld. Je vindt deze allergenen ook in de webshop terug bij elk individueel product, onder "specificaties". Of mail ons voor verdere vragen over notenallergie of over onze producten. notenallergie@ambacht-christyn.be

 

 • GEBRANDE BOSBESSEN AMANDELEN
  GEBRANDE BOSBESSEN AMANDELEN

  GEBRANDE BOSBESSEN AMANDELENTussen dennennaalden, gevallen bladeren en zacht mos ontspruiten in de zomer op veel plaatsen dwergstruiken met kleine blauwe bessen uit de bosbodem: bosbessen smaken houtachtig-fruitig en aangenaam…

  € 6,99
 • GEBRANDE SINAASAPPELEN AMANDELEN
  GEBRANDE SINAASAPPELEN AMANDELEN

  GEBRANDE SINAASAPPELEN AMANDELENGeroosterde amandelen met sinaasappelsmaak. Heerlijke, zoete sinaasappelsmaak.

  € 6,99
 • GEBRANDE FRAMBOZEN AMANDELEN
  GEBRANDE FRAMBOZEN AMANDELEN

  GEBRANDE FRAMBOZEN AMANDELENGeroosterde amandelen met een frambozensmaak. Aromatische, fruitige framboos.

  € 6,99
 • GEBRANDE BRAMEN AMANDELEN
  GEBRANDE BRAMEN AMANDELEN

  GEBRANDE BRAMEN AMANDELENGeroosterde amandelen met bramensmaak. Zure, fruitige bramensmaak.

  € 6,99
 • GEBRANDE KERS AMANDELEN
  GEBRANDE KERS AMANDELEN

  GEBRANDE KERS AMANDELENGeroosterde amandelen met een kersensmaak. Kersen zijn niet alleen geschikt voor desserts, maar passen ook uitstekend bij onze geroosterde amandelen.

  De sappige kersennoot maakt indruk met zijn lichtzure…

  € 6,99
 • Kermis noten

  GEBRANDE NOUGAT AMANDELEN
  GEBRANDE NOUGAT AMANDELEN

  GEBRANDE NOUGAT AMANDELENVoor geroosterde amandelen met Nutella gebruiken we alleen de beste premium amandelen uit Californië. Deze zijn bijzonder aromatisch en voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

  De chocolade-zoete noten…

  € 6,99
 • GEBRANDE KANEEL AMANDELEN
  GEBRANDE KANEEL AMANDELEN

  GEBRANDE KANEEL AMANDELENGeroosterde amandelen met een van de oudste tropische kruiden - kaneel zijn bijzonder populair. Het fijne bruine poeder, met zijn zeer aromatische toon en de suiker, vormt een knapperig laagje dat de noot…

  € 6,99
 • GEBRANDE BANANANASPLIT AMANDELEN
  GEBRANDE BANANANASPLIT AMANDELEN

  GEBRANDE BANANANASPLIT AMANDELENGeroosterde amandelen met bananensplitsmaak. Zoete en fruitige banaan in combinatie met hagelslag.

  € 6,99
 • GEBRANDE CACAO AMANDELEN
  GEBRANDE CACAO AMANDELEN

  GEBRANDE CACAO AMANDELENGeroosterde amandelen in de cacaosmaak. Licht bittere en aromatische smaak. We gebruiken alleen kwaliteitscacao.

  € 6,99
 • GEBRANDE LIMOEN AMANDELEN
  GEBRANDE LIMOEN AMANDELEN

  GEBRANDE LIMOEN AMANDELENGeroosterde amandelen met limoensmaak. Ook wel het kleine zusje van de citroen genoemd, valt hij duidelijk op door zijn fruitige limoennoot.

  € 6,99
 • GEBRANDE HONING AMANDELEN
  GEBRANDE HONING AMANDELEN

  GEBRANDE HONING AMANDELENGeroosterde amandelen met honingsmaak. Zoete honing van lokale teelt geperfectioneerd in combinatie met amandelen. Honing is een natuurproduct dat snel energie geeft en andere waardevolle begeleidende…

  € 6,99
 • GEBRANDE ADVOCAAT AMANDELEN
  GEBRANDE ADVOCAAT AMANDELEN

  GEBRANDE ADVOCAAT AMANDELENGeroosterde amandelen met eierpunch smaak. Met echte eierlikeur, gemaakt van verse eieren.

  € 6,99
 • GEBRANDE MANDARIJN AMANDELEN
  GEBRANDE MANDARIJN AMANDELEN

  GEBRANDE MANDARIJN AMANDELENFruitig, zoet, verfrissend: mandarijnen bevatten het minste zuur van alle citrusvruchten en zijn bijzonder zoet. Zijn oranje schil fleurt elke fruitkraam op. Op koude, bewolkte winterdagen heeft het…

  € 6,99
 • GEBRANDE AARDBEI AMANDELEN
  GEBRANDE AARDBEI AMANDELEN

  GEBRANDE AARDBEI AMANDELENStel je voor dat je in de zomer langs een aardbeienveld loopt. De warme wind waait de fruitig-zoete geur van rijpe aardbeien en je wilt stiekem een ​​paar bessen snoepen. Onze geroosterde amandelen…

  € 6,99
 • GEBRANDE LATTE MACCHIATO AMANDELEN
  GEBRANDE LATTE MACCHIATO AMANDELEN

  GEBRANDE LATTE MACCHIATO AMANDELENPassend bij het trendy koffie-idee. Milde koffiegenot in perfectie met onze amandelen. Verwen gevestigd en uw zintuigen op elk moment!

  € 6,99
 • GEBRANDE KARAMEL AMANDELEN
  GEBRANDE KARAMEL AMANDELEN

  GEBRANDE KARAMEL AMANDELENGeroosterde amandelen met een karamelsmaak. Karamel, melkachtige toffee smaak.

  € 6,99
 • GEBRANDE IERSE ROOM AMANDELEN
  GEBRANDE IERSE ROOM AMANDELEN

  GEBRANDE IERSE ROOM AMANDELENGeroosterde amandelen in de smaak Irish Cream. Typische combinatie van whisky- en kamers met echte Ierse roomlikeur.

  € 6,99
 • GEBRANDE VLIERBESSENAMANDELEN
  GEBRANDE VLIERBESSENAMANDELEN

  GEBRANDE VLIERBESSENAMANDELENEnorme vlierstruiken verspreiden in de zomer hun karakteristieke geur. De tere bloemen veranderen in september in kleine bessen. We gebruiken de natuurlijke smaken van deze prachtige vruchten in…

  € 6,99
 • GEBRANDE PROSECCO AMANDELEN
  GEBRANDE PROSECCO AMANDELEN

  GEBRANDE PROSECCO AMANDELENGeroosterde amandelen met een Prosecco-smaak. Fruitige, frisse witte wijnnoot. Bevat Italiaanse prosecco van hoge kwaliteit.

  € 6,99
 • GEBRANDE PEPERMUNT AMANDELEN
  GEBRANDE PEPERMUNT AMANDELEN

  GEBRANDE PEPERMUNT AMANDELENGeroosterde amandelen met pepermuntsmaak. Het milde en verfrissende aroma van pepermunt harmonieert prachtig met onze geroosterde amandelen.

  € 6,99
 • GEBRANDE CHILI AMANDELEN
  GEBRANDE CHILI AMANDELEN

  GEBRANDE CHILI AMANDELENGeroosterde amandelen met chili. Beste kwaliteit, fruitig en heet van smaak. Met een constante mate van scherpte.

  € 6,99
 • GEBRANDE GEMBER AMANDELEN
  GEBRANDE GEMBER AMANDELEN

  GEBRANDE GEMBER AMANDELENGeroosterde amandelen met een gembersmaak. De knol met veel smaak is niet alleen geschikt voor het koken en verfijnen van gerechten. Het gaat ook heerlijk samen met onze geroosterde amandelen

  € 6,99
 • Kermis noten

  GEBRANDE AMANDELEN VANILLE SMAAK
  GEBRANDE AMANDELEN VANILLE SMAAK

  GEBRANDE AMANDELEN VANILLE SMAAKGeroosterde amandelen met vanilleglazuur. De klassieker op de beurs. Vanille is waarschijnlijk de bekendste specerij in de zoete keuken. Heerlijke zoetheid gecombineerd met onze geroosterde…

  € 6,99
 • GEBRANDE DUINDOORN AMANDELEN
  GEBRANDE DUINDOORN AMANDELEN

  GEBRANDE DUINDOORN AMANDELENGeroosterde amandelen met een frisse en intense duindoornsmaak. Duindoorn bevat ook een hoog gehalte aan vitamine C.

  € 6,99
 • Kermis noten

  GEBRANDE AMANDELEN KOKOSNOOT - WITTE CHOCOLADE
  GEBRANDE AMANDELEN KOKOSNOOT - WITTE CHOCOLADE

  GEBRANDE AMANDELEN KOKOSNOOT - WITTE CHOCOLADEGeroosterde amandelen met kokos en witte kwaliteitschocolade "Made in Germany" behoren nu tot onze bestsellers. De chocoladezoete smaak harmonieert perfect met de amandel en wordt…

  € 6,99
 • GEBRANDE MACADAMIA KOKOSNOOT - WITTE CHOCOLADE
  GEBRANDE MACADAMIA KOKOSNOOT - WITTE CHOCOLADE

  GEBRANDE MACADAMIA KOKOSNOOT - WITTE CHOCOLADEMet de combinatie van geroosterde macadamia met kokos en witte chocolade werd een van onze bestsellers gelanceerd. Verfijnd met witte chocolade en gedroogde kokosnoot.

  € 7,99
 • GEBRANDE ROZEN AMANDELEN
  GEBRANDE ROZEN AMANDELEN

  GEBRANDE ROZEN AMANDELENRozen zijn bloemen die over de hele wereld gewaardeerd worden en bovenal symboliseren ze liefde, passie, tederheid, eeuwigheid en schoonheid. De bloesems van de delicate planten betoveren de tuinen op veel…

  € 6,99
 • GEBRANDE LAVENDEL AMANDELEN
  GEBRANDE LAVENDEL AMANDELEN

  GEBRANDE LAVENDEL AMANDELENGeroosterde amandelen in de bloemige lavendelvariant.

  € 6,99
 • GEBRANDE ROZE GRAPEFRUIT AMANDELEN
  GEBRANDE ROZE GRAPEFRUIT AMANDELEN

  GEBRANDE ROZE GRAPEFRUIT AMANDELENGeroosterde amandelen in de trendy roze pompelmoes variant.

  € 6,99
 • GEROOSTERDE MANGO AMANDELEN
  GEROOSTERDE MANGO AMANDELEN

  GEROOSTERDE MANGO AMANDELENGeroosterde amandelen met mangosmaak. Rijpe en zoete mangosmaak. Ze wordt ook wel de koningin van exotisch fruit genoemd. Perfect voor liefhebbers van de fruitige amandelsmaak.

  € 6,99
 • GEBRANDE RUM AMANDELEN
  GEBRANDE RUM AMANDELEN

  GEBRANDE RUM AMANDELENGeroosterde amandelen op smaak gebracht met rum. Met echte Jamaica rum die erg sterk en kruidig ​​van smaak is.

  € 6,99
 • GEBRANDE PASSIEVRUCHTEN AMANDELEN
  GEBRANDE PASSIEVRUCHTEN AMANDELEN

  GEBRANDE PASSIEVRUCHTEN AMANDELENGeroosterde amandelen met passievruchtensmaak. Exotische rijpe fruitsoort geeft een fruitige en verfrissende noot.

  € 6,99
 • GEBRANDE AMARETTO AMANDELEN
  GEBRANDE AMARETTO AMANDELEN

  GEBRANDE AMARETTO AMANDELENGeroosterde Amandelen met Amaretto Smaak. Typisch bitter amandelkarakter.

  € 6,99
 • GEBRANDE RUBY KOKOSNOOT AMANDELEN 250 GR
  GEBRANDE RUBY KOKOSNOOT AMANDELEN 250 GR

  GEBRANDE RUBY KOKOSNOOT AMANDELENGebrande ruby kokosnoot amandelen

  € 14,49
 • GEBRANDE TRUFFELPRALINÉ AMANDELEN
  GEBRANDE TRUFFELPRALINÉ AMANDELEN

  GEBRANDE TRUFFELPRALINÉ AMANDELENGeroosterde amandelen met truffelsmaak. Typische truffelpralinésmaak met hazelnoot, cacao en Jamaicaanse rum.

  € 6,99
 • Kermis noten

  GEBRANDE MACADAMIANOTEN
  GEBRANDE MACADAMIANOTEN

  GEBRANDE MACADAMIANOTENDe noten, vooral groot en belangrijkste om te bijten. Zeer hoge kwaliteit en hele noten.

  € 6,99
 • GEBRANDE PINDA'S 125GR
  GEBRANDE PINDA'S 125GR

  GEBRANDE PINDA'SDoor het gebruik van hoogwaardige pinda's bereiken we een bijzonder volle smaak. De filosofie "veel pinda's, weinig suiker" is voor ons bijzonder belangrijk.

  € 4,89
 • GEBRANDE HAZELNOTEN
  GEBRANDE HAZELNOTEN

  GEBRANDE HAZELNOTENMet hun intens nootachtige smaak zijn onze geroosterde hazelnoten een ander hoogtepunt in ons assortiment. Vooral in de kersttijd hangt de geur van heerlijke noten in de lucht en maakt de contemplatieve tijd…

  € 6,99
 • GEBRANDE WALNOTEN
  GEBRANDE WALNOTEN

  GEBRANDE WALNOTENOmdat we alleen hele kernen gebruiken in de productie, bereiken we topkwaliteit.

  € 5,99
 • Kermis noten

  GEBRANDE CASHEWNOTEN
  GEBRANDE CASHEWNOTEN

  GEBRANDE CASHEWNOTENDe energieleverancier is slecht, smelt bijna vanzelf op de tong.

  € 6,99
 • GEBRANDE POMPOENZADEN
  GEBRANDE POMPOENZADEN

  GEBRANDE POMPOENZADENOnze speciale pompoenpitten komen uit Stiermarken en worden zonder schil gekweekt.

  € 4,20
 • GEBRANDE PISTACHENOTEN
  GEBRANDE PISTACHENOTEN

  GEBRANDE PISTACHENOTENEersteklas pistachenoten, aangenaam mals, knapperig en kruidig.

  € 6,99
 • Kermis noten

  GEBRANDE AMANDELEN
  GEBRANDE AMANDELEN

  GEBRANDE AMANDELENGeroosterde amandelen worden onvermijdelijk geassocieerd met de kermis of het circus. Haar knapperige jas gemaakt van cacao en kaneel, gecombineerd met de zoete. De geur van suiker en de geur van amandelen laten…

  € 6,99
 • GEBRANDE WEENSE AMANDELEN
  GEBRANDE WEENSE AMANDELEN

  GEBRANDE WEENSE AMANDELENGeroosterde amandelen Weense stijl zijn de klassieker onder de zoete noten. De heerlijke vacht gemaakt van suiker, kaneel en cacao heeft altijd grote en kleine snoepliefhebbers betoverd.

  Trouw aan onze…

  € 6,99
 • GEBRANDE PECANNOTEN
  GEBRANDE PECANNOTEN

  GEBRANDE PECANNOTENPecannoten lijken op walnoten, maar zijn milder en zachter van smaak.

  € 6,99
 • GEBRANDE KERST AMANDELEN
  GEBRANDE KERST AMANDELEN

  GEBRANDE KERST AMANDELENGeroosterde Kerst Amandelen

  € 6,99
 • GEROOSTERDE CURRY LOVE - MACADAMIA 250g
  GEROOSTERDE CURRY LOVE - MACADAMIA 250g

  GEROOSTERDE CURRY LOVE - MACADAMIAOnze Curry Love is een mix van Indiase curry en bijzondere bloemen en rozen. Dit resulteert in een licht fruitige en frisse noot. Het mengsel wordt afgerond door toevoeging van fijn zeezout. Dit…

  € 16,95
 • GEROOSTERDE CHILI - AMANDELEN 250g
  GEROOSTERDE CHILI - AMANDELEN 250g

  GEROOSTERDE CHILI - AMANDELENOnze chili-amandelen worden zacht geroosterd en verfijnd met jalapeno. Dit resulteert in een gemiddelde scherpte. Daarnaast zou de chili een helende werking hebben. De gebruikte amandelen zijn van de…

  € 13,95
 • GEROOSTERD GEROOKT ZOUT - AMANDELEN 250g
  GEROOSTERD GEROOKT ZOUT - AMANDELEN 250g

  GEROOSTERD GEROOKT ZOUT - AMANDELENOnze gerookte zoute amandelen zijn een smaakvolle snack die op geen enkele salontafel mag ontbreken! De unieke smaak doet denken aan luidruchtige avonden rond het kampvuur en brengt je in een…

  € 13,95
 • GEROOSTERDE CHILIKAAS - MACADAMIA 250g
  GEROOSTERDE CHILIKAAS - MACADAMIA 250g

  GEROOSTERDE CHILIKAAS - MACADAMIAEen creatie van chili (jalapeno) en cheddar smaak laat de harten van chili fans sneller kloppen. Dit resulteert in een gemiddelde scherpte. Daarnaast zou de chili een helende werking hebben.

  Een…

  € 17,95
 • PREMIUM MACADAMIA 250g
  PREMIUM MACADAMIA 250g

  PREMIUM MACADAMIAMacadamianoten zijn bij ons nog relatief onbekend. De macadamia is iets heel bijzonders. Ze smaken heel licht naar vanille en zijn een beetje zoet. De zacht smeltende macadamia is een van de lekkerste noten die de…

  € 13,39
 • PREMIUM HAZELNOTEN 250g
  PREMIUM HAZELNOTEN 250g

  PREMIUM HAZELNOTENRound Romans is een grote hazelnootsoort uit Italië. Door te rijpen onder de volle Italiaanse zon ontwikkelen deze hazelnoten hun heerlijke aroma en worden ze heerlijk knapperig. Of het nu als snack of als…

  € 7,95
 • PREMIUM CASHEWS 250g
  PREMIUM CASHEWS 250g

  PREMIUM CASHEWSBent u op zoek naar een heel bijzondere smaakbeleving? Dan zijn onze cashewnoten het beste wat je kunt kopen. Onze premium cashewnoten worden gekenmerkt door een zoet en nootachtig aroma, dat echter door de eigen…

  € 9,95
 • PREMIUM AMANDELEN GEBLANCHEERD 250g
  PREMIUM AMANDELEN GEBLANCHEERD 250g

  PREMIUM AMANDELEN GEBLANCHEERDZelfs de oude Romeinen waren echte fans van knapperige amandelen. Op bruiloften werd een handvol amandelen over de pasgetrouwden gegooid om hen een goede gezondheid, geluk en een lang leven te wensen.…

  € 9,99
 • PREMIUM PISTACHIOS 250g
  PREMIUM PISTACHIOS 250g

  PREMIUM PISTACHIOSPistachenoten zijn bijzonder voedzaam. De helft daarvan is dik. Dit zijn echter de gezonde, onverzadigde vetzuren. Het hoge eiwitgehalte van bijna 20 procent is ook nog eens erg gezond. Ze bevatten ook vitamines…

  € 12,69
 • PREMIUM AMANDELEN 250g
  PREMIUM AMANDELEN 250g

  PREMIUM AMANDELENIn onze online shop kunt u Californische premium amandelen kopen, die worden geleverd met de typische bruine schil. Het natuurproduct kan op vele manieren worden gebruikt. Amandelen worden meestal toegevoegd aan…

  € 9,99
 • PREMIUM POMPOENZADEN 250g
  PREMIUM POMPOENZADEN 250g

  PREMIUM POMPOENZADENPompoenpitten zijn ontzettend lekker, gezond en veelzijdig. Ze kunnen als snack worden geknabbeld, een speciaal tintje geven aan rijstgerechten of gewoon over de salade worden gestrooid. Ze smaken zelfs…

  € 6,25
 • GEROOSTERD BACON & MEXICO - CASHEW 250g
  GEROOSTERD BACON & MEXICO - CASHEW 250g

  GEROOSTERD BACON & MEXICO - CASHEWHet kruid van Mexico gecombineerd met fijngemalen gerookte Abrahamham. Met deze combinatie zijn we erin geslaagd een creatie te creëren voor alle liefhebbers die iets hartigs willen.

  Een…

  € 13,95
 • GEROOSTERDE AFRIKAANSE SOUL - CASHEW 250g
  GEROOSTERDE AFRIKAANSE SOUL - CASHEW 250g

  GEROOSTERDE AFRIKAANSE SOUL - CASHEWTegenwoordig komen veel cashewnoten uit teeltgebieden in Afrika. Wat ligt er meer voor de hand dan ze te roosteren en te verfijnen met een Afrikaans kruidenmengsel? African Soul is een mengsel…

  € 13,95
 • DELUXE GEROOSTERDE MENGELING 250g
  DELUXE GEROOSTERDE MENGELING 250g

  DELUXE GEROOSTERDE MENGELINGDeze unieke mengeling zoekt zijn gelijke in deze combinatie. Afgemaakt met de smaak van pecannoten en acai, zul je deze melange heerlijk vinden.

  Een gelijkmatige branding wordt gegarandeerd door…

  € 12,95
 • GEROOSTERDE AFRIKAANSE SOUL - MACADAMIA 250g
  GEROOSTERDE AFRIKAANSE SOUL - MACADAMIA 250g

  GEROOSTERDE AFRIKAANSE SOUL - MACADAMIAAfrican Soul is een Zuid-Afrikaanse melange van bekende lokale kruiden zoals peterselie, steenzout en karwij en exotische kruiden zoals kurkuma, pedang kaneel, gember, piment, kardemom en…

  € 16,95
 • ZUIDZEE GEBIEDEN AMANDELMENGSEL 250g
  ZUIDZEE GEBIEDEN AMANDELMENGSEL 250g

  ZUIDZEE GEBIEDEN AMANDELMENGSELDe mix om te dromen over zon, strand en vakantie. Zeer fruitig, exotisch, sensueel en heerlijk. Geroosterde passievruchten amandelen, sinaasappel amandelen, duindoorn amandelen en de felbegeerde…

  € 13,49
 • LADY DREAM AMANDEL MIX 250g
  LADY DREAM AMANDEL MIX 250g

  LADY DREAM AMANDEL MIXDe Lady Dream Amandel Mix is ​​een verleidelijke compositie van geroosterde Irish Cream amandelen, Prosecco amandelen, aardbei amandelen en chocolade kokos amandelen met fijne witte chocolade. Verheug je…

  € 13,49
 • WILDE BES AMANDEL MIX 250g
  WILDE BES AMANDEL MIX 250g

  WILDE BES AMANDEL MIXOnze Wild Berry Nut Mix is ​​bedoeld voor iedereen die van bessen houdt en niet voor één soort wil kiezen. De amandelmelange combineert de natuurlijke aroma's van rijpe aardbeien, zonovergoten frambozen,…

  € 13,49
 • TUTTI FRUTTI AMANDEL MIX 250g
  TUTTI FRUTTI AMANDEL MIX 250g

  TUTTI FRUTTI AMANDEL MIXHet exclusieve amandelmengsel Tutti Frutti maakt indruk met zijn unieke fruitige mix van fruitig zoet, licht aromatisch tot fris zuur. Geroosterde duindoorn amandelen, aardbei amandelen, limoen amandelen en…

  € 13,49
 • SINGLE MIX AMANDEL MIX
  SINGLE MIX AMANDEL MIX

  SINGLE MIX AMANDEL MIXOnze single mix laat eenzame harten weer bloeien. Het bevat fijne chocolade kokos macadamia en chocolade kokos amandelen. Dit mengsel wordt gecompleteerd door toevoeging van onze kokosblokjes, die zijn…

  € 13,95
 • DELUXE GEROOSTERDE MENGELING 250g
  DELUXE GEROOSTERDE MENGELING 250g

  DELUXE GEROOSTERDE MENGELINGDeze unieke mengeling zoekt zijn gelijke in deze combinatie. Gegarneerd met de smaak van pecannoten en acai, zult u dol zijn op deze melange.

  Een gelijkmatig roosteren wordt gegarandeerd door het…

  € 12,95
 • BOOMGAARD ​​GEROOSTERDE NOTEN MIX (FRUIT MIX) 250g
  BOOMGAARD ​​GEROOSTERDE NOTEN MIX (FRUIT MIX) 250g

  BOOMGAARD ​​GEROOSTERDE NOTEN MIX (FRUIT MIX)We weten dat er veel smaak zit in ons lokale fruit. Daarom combineren we in de Nut Fruit Mix zwarte bessen, stukjes rabarber, peren en appels met amandelen en cashewnoten. Het…

  € 12,95
 • GEROOSTERDE GEMENGD NOTEN DRAAKVOEDSEL 250g
  GEROOSTERDE GEMENGD NOTEN DRAAKVOEDSEL 250g

  GEROOSTERDE GEMENGD NOTEN DRAAKVOEDSELDeze geroosterde notenmix is ​​een unieke melange van drakenfruit (pitahaya), guave, gojibessen, cashewnoten en amandelen. Rijpe drakenvruchten hebben een zoetzure geur die enigszins doet…

  € 14,95
 • GEROOSTERDE NOTEN MIX EXOTISCHE MIX 250g
  GEROOSTERDE NOTEN MIX EXOTISCHE MIX 250g

  GEROOSTERDE NOTEN MIX EXOTISCHE MIXExotische vruchten zoals guave, ananas en mandarijn zorgen voor een kleurrijke mix. Gezonde noten zoals amandelen, pecannoten en fijne macadamia maken deze mix compleet.

  Een gelijkmatig…

  € 14,95
 • GEROOSTERDE GEMENGDE NOTEN AFRIKAANSE SOUL
  GEROOSTERDE GEMENGDE NOTEN AFRIKAANSE SOUL

  GEROOSTERDE GEMENGDE NOTEN AFRIKAANSE SOULGeroosterde noten uit onze African Soul-notenmix openen een hele nieuwe smaakwereld: bekende kruiden uit je thuisland zoals peterselie, steenzout en karwij ontmoeten exotische reuzen zoals…

  € 13,95
© 2020 - 2023 Ambacht Christyn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze klant moet zich bij bezorging van het pakket legitimeren en aantonen dat hij of zij 18 jaar of ouder is. Wil of kan de ontvanger zich niet legitimeren of blijkt deze minderjarig 🔞? Dan wordt het pakket niet afgeleverd.